E-cigaret efter maden?

Jeg hader, når folk vil ryge efter et måltid. Ikke nok med at det spolere den dejlige smag, for den der ryger – for resten af selskabet er det ét af to onder:

  1. Få ødelagt måltiddet fuldstændig af røg
  2. Få ødelagt stemningen ved at selskabet splittes, fordi rygerne går udenfor

Det er så ærgerligt, at det ikke kan lade sig gøre at nyde den fantastiske stund lige efter et måltid ordentligt, når rygere og ikke-rygere er i selskab med hinanden.

Så var det jeg tænkte: Hvad med sådan en e-cigaret, som aviserne hele tiden skriver om?

Jeg har oplevet at stå lige ved siden af en, der røg en e-cigaret, og jeg opdagede det først, da jeg så den – og så skulle jeg lige til at skælde ud, men det gik op for mig, at jeg overhovedet ikke havde lugtet den. Det var meget mærkeligt, for cigaretter lugter jeg altid mange meter væk.

Så det klarer måske problemet med, at selskabet splittes. Hvis rygerne kan ryge e-cigaretter indenfor uden at genere ikkerygerne, kan selskabet forblive samlet og nyde stunden.

Og så det med smagen. Der er flere forskellige smagsvarianter til e-cigaretter, så der kan man måske endda koordinere det sådan, at smagen på e-cigaretten passer som afslutningen på måltiddet! Dét synes jeg er en virkelig spændende idé, så jeg tror, jeg vil forsøge mig med det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *