Fedt tip til festen

Min veninde gav mig et fedt tip til en sjov måde at bryde isen på til fester, hvor der kommer mange mennesker, der ikke kender hinanden – man kan købe en ordentlig omgang billige engangs-e-cigaretter, som alle festens deltagere frit kan prøve af. Ikke helt med på hvad jeg snakker om? Det var jeg faktisk heller ikke, da min veninde gav mig tippet, så her en lille forklaring på det der med el og cigaretter.

En elektronisk cigaret er faktisk ikke bare en størrelse. Den findes i rigtigt mange former og designs, men det de alle sammen har tilfælles er, at du ikke ryger på dem og at de ikke indeholder alle de skadelige stoffer, der findes i almindelige cigaretter. Man kan købe dem med og uden nikotin, og der er det selvfølgelig smartest at købe dem uden, hvis du planlægger at bruge dem som ice breakers til en fest, hvor der kommer folk, der ellers ikke ryger. Hvis du køber dem i engangsudgaven, kan du af gode grunde ikke genopfylde dem, men ellers er det faktisk noget med, at man kan købe en masse forskellige juices til med forskellig smag.

E cigaretter kan blandt andet købes her hos esmog.

Men en el cigaret i mundvigen kommer snakken bare helt automatisk på gled, fordi der er så mange mennesker, der ikke kender til dem, og mennesker synes egentligt bare, det er sjovt at prøve noget nyt. Og det er lugtfrit, røgfrit og genefrit at dele el cigaretter rundt til alle dine gæster, så du skal ikke bekymre dig, selv hvis du holder festen derhjemme.

God fest!

Screen Shot 2013-02-28 at 2.04.42 PM

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *