Feriedrømme – er der koldt på toppen?

Jeg er allerede begyndt at drømme om julehygge og vinterferie, nu hvor efteråret har meldt sin ankomst og regnen er begyndt at sile ned med faste intervaller. Jeg kunne godt tænke mig at holde skiferie i østrig i år, nærmere bestemt i ischgl. Jeg har ikke været af sted i et par år nu, men vennerne og kæresten er klar, så hvorfor skulle jeg blive hjemme (andet end for at nyde vinterlækre sushikreationer?). Så jeg har været i gemmerne og finde mit skitøj og mine brugte skistøvler frem, og så har jeg været på nettet for at finde ud af, hvor jeg godt kunne tænke mig at komme hen.

Man kan faktisk komme på ski i Japan (og kombinere skiferien med en vild kulturoplevelse), men det rækker økonomien nok desværre ikke til. Det kunne jeg til gengæld godt tænke mig at prøve en dag. Men til at begynde med vil jeg holde mig til at drømme om det østrigske vinterlandskab og overveje, hvor koldt det egentligt er på toppen af sådan en piste? Kunne måske godt bruge en ny skijakke, hvis det er sådan rigtigt bidende. Glæder mig i hvert fald allerede til den varme kakao og afterski!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *