Hjælp til Magento

Udnyt potentialet i Magento

Det er en måneds tid siden, at vi valgte at skrive lidt om at drive webshop ved brug af Magento. Blev du klogere på vores indlæg?

Vi har fået enkelte tilbagemeldinger fra læsere, der har erfaring med Magento. Systemet kan en masse i forhold til søgemaskineoptimering, men også i forhold til rapporteringer og analyser. Vi fik at vide, at det er meget synd, hvis man ikke formår at udnytte dette, da man således ikke får det optimale ud af sin webshop. Så hvorfor ikke optimerer her?!

Få hjælp af WEXO

Ved at inddrage eksperter, kan du altså få det meste ud af din webshop. Et bud på en ekspert, der kan hjælpe dig med at få det optimale ud af din Magento webshop er WEXO.

WEXO er eksperter og har stor erfaring med referencer af flere store virksomheder. Det kan godt svare sig at investere lidt penge i hjælp udefra, hvis man ikke selv kender til Magentos egenskaber og funktioner.

Du kan finde WEXO lige her og fra i dag få mere ud af din webshop

Andre eksperter?

Vi har taget vores tilbagemeldinger fra tidligere i brug. Du er selvfølgelig stadig velkommen til at dele dine erfaringer med os. Har du evt. benyttet andre eksperter til din Magento webshop?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *