Køb en elektronisk cigaret og bliv røgfri

Røgfri? eller drømmer om det?

Ønsker du også at blive røgfri for din egen skyld og dine omgivelser?! Har du overvejet at få hjælp af en elektronisk cigaret? En elektronisk cigaret kan hjælpe dig en del mere end du egentligt tror.

Bliver du afskrækket af de meget søde dufte og smagsvarianter som mange ‘damper’? Og har ikke lyst til ryge andet end almindelig cigaretter med det grundlag, så hør her. Man kan bestille e-juice til sin elektroniske cigaret, der smager af almindelige cigaretter. Ogsså denne kan bestilles i de 4 forskellige styrker. Dette btyder, at du kan ‘dampe’ den smag du kender, men helt uden nikotin. Ret smart.

Bestil online

Jeg bestilte min ego-t på DampShop.dk som jeg har været utrolig glad for. Jeg bestiller fortsat min e-juice på siden og har kun oplevet hurtige leverancer, god service og gode priser.

Find ego-t cigaretten på DampShop her

Hvis du har erfaringer med en anden virksomhed, ville det være fedt at høre om. Jeg kender kun til DampShop, fordi jeg har været super tilfreds, men for andres skyld, kunne det være alletiders, hvis der kom nogle andre virksomheder på bordet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *