Ny sofa til de runde sofaborde

sofa_sofaer_sofaborde_sofabordEn ny sofa er ikke det letteste at finde, da sofa markedet er enormt og fordi man desuden kan få sofamodeller i alle former og farver. Hvad værre er, at en sofa er et dyrt møbel og man ønsker derfor ofte at finde en sofa som man kan beholde i mange år.

På baggrund af en uoverskuelig jagt på en ny sofa, bør man på forhånd gøre sig nogle tanker omkring sin næste sofa. Hvilken størrelse man har behov for har eksempelvis afgørende betydning for valg af sofa, og det bliver lettere at navigere rundt mellem de mange sofaer, der findes på markedet, hvis man allerede har taget stilling til dette.

Køb af sofa ud fra sofaborde

Har man ligesom mig, har to Via Cph sofaborde som man er glad for (se dem her: http://www.boshop.dk/viacph-sofabord.html), kræver det også en sofa, der kan omfavne de to sofaborde på den rette måde. Jeg tror det er lettere at vælge den rette sofa og så tage det derfra end prøve at finde en sofa, der skal passe til de to Via Cph sofaborde. Dog vil jeg i første omgang forsøge mig med en sofa, der passer til de to runde sofaborde. Hvis dette ikke er muligt må jeg så prøve at skyde mine Via Cph sofaborde ud af hovedet og udelukkende koncentrere mig om den rigtige sofa.

Jeg er rigtig glad for Via Cph sofaborde og synes designmæssigt Via Cph er præcis der, hvor jeg ønsker dem. Det er netop derfor jeg helst ikke vil ud og finde nye sofaborde. Ikke destomindre ved jeg også, at det kan blive forfærdeligt at finde en sofa, der SKAL passe til Via Cph. Derfor må jeg nok indstille mig på, at minde elskede sofaborde må sættes til salg.

Hvad synes I? Og er der nogen, der har Via Cph sofaborde? Hvis de ikke falder i jeres smag, så prøve at tjekke alle de andre fede sofabord lige her: http://www.boshop.dk/borde/sofaborde.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *