Rigtig oppakning med Fjällräven

Fjällräven rygsæk til endags-turen

Selv den lille dagstur ud i skoven kræver en mindre oppakning. Og selvom det måske kun er vand, man ønsker at medbringe på sin tur, er det en god idé at medbringe en rygsæk, hvori oppakningen kan være. Et godt bud på en rygsæk er den populære Fjällräven rygsæk som benyttes af mange som skoletaske, men er storartet til mindre ture.

Fjällräven er kendt for slidstærke rygesække, og derfor er en Fjällräven en taske, der holder i mange år og som endda kan viderebringes til næste generation. Det er de slidstærke egenskaber som Fjällräven besidder, der gør den så attraktiv blandt folk, der vandre, cykler og på andre måder er i naturen eller på tur.

Husk den varme trøje

Fjällraven taske fås i forskellige størrelser og det er især den mindre dagstur-rygsæk, der er populær. Denne størrelse Fjällräven har udover mad og vand plads til en varm trøje, hvilket gør den yderst optimal på mindre ture. Hvis man skal holde varmen de køligere aftener er en Icebreaker trøje en god løsning – også fordi Icebreaker fyldere mindre i tasken (kan sagtens være i den almindelig størrelse Fjällräven)

Icebreaker er især kendt for deres undertøj og fleece, men Icebreaker sortimentet består generelt af prisvenlige artikler af høj kvalitet, hvilket har gjort netop Icebreaker utrolig populært.

Derfor pakker jeg gerne en Icebreaker fleece i min Fjällräven. Hvad har du altid med på tur?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *