Ro med ørepropper

Ro til fordybelse

Hører du til blandt typen, der arbejder bedre og dybere, når du har ro. Det gør jeg og derfor er min nye bedste ven blevet ørepropper. Ved brug af ørepropper, er det ikke sådan man ikke kan hører noget som helst, men man lukker bare de frekvenser ude, som for mig er generende for min fordybelse.

Hvorfor gå på kompromis med sit arbejde bare fordi, at der skal være plads til andre. Jeg er typen, der synes, der skal være plads til alle og alles udfoldelser, og derfor vil jeg ikke forhindre andre i at lave det, de kan lide og den måde de arbejder på.

Men netop derfor er jeg gået over til ørepropper – og det fungerer for mig.

Måder, at fordybe sig på

Vi er heldigvis forskellige, hvilket og er spændende – som jeg ikke ønsker at ændre på. Det skal siges, at det kommer an på, hvad jeg laver og hvilken larm det er. Men dur ikke til, når folk snakker højt. Og slet ikke, hvis mit arbejde kræver fordybelse og koncentration. Det er især her ørepropper bliver brugt.

Faktisk bruger jeg på andre tidspunkter musik, hvilket får mig til at arbejde hurtige. Det er lidt sjovt, hvordan det kan variere. Hvordan arbejder du bedst?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *