Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/rwtk/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/rwtk/wp-includes/plugin.php on line 579

Røgfri ved hjælp elektronisk cigaret

Bliv røgfri med en elektronisk cigaret

Jeg bestilte tilbage i december en ego-t cigaret efter jeg havde hørt meget om elektroniske cigaretter og besluttede mig for at bruge en elektronisk cigaret for at blive røgfri. Her faldt valget på en ego-t, og jeg har endnu ikke fortrudt mit valg. Tværtimod.

Ego-t cigaretten har virkelig været super i den gode kvalitet, så det ikke bliver så plastikagtigt som det nogengange er. Derudover har påfyldelsen af e juice på ego-t elektronisk cigaret været meget let og brugervenlig.

Effekt af brugen af en elektronisk cigaret

Jeg har som sagt været glad for min elektronisk cigaret, nærmere bestemt ego-t, som afgjort er skyld i mit rygestop. Den e-juice jeg har fyldt min elektronisk cigaret med, har primært været crazy mint, exotic og lakrids. Jeg valgte at købte crazy mint med 6 mg styrke og resten uden nikotin. Så vekslede jeg mellem, hvad jeg påfyldte min ego-t med og i dag har jeg ingen nikotin i mine e-juices og damper i det hele taget utroligt lidt, så jeg føler jeg er kommet i mål.

Damper du? Hvilken elektronisk cigaret bruger du? Har du også nogle yndligs e juices? Hvilke?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *