Vil hjaelpe andre paa vej

Vi blogger ikke særlig meget herinde længere, men da jeg tilfældevis loggede ind og fandt et meget interessant spørgsmål på bloggen, så tænkte jeg vi lige skulle tage det emne op igen.

Selvom personen som havde stillet spørgsmålet, formentlig ikke helt havde set, at vi ikke længere blogge herinde, så skriver vi dette indlæg og sender en e-mail hendes vej. Spørgsmålet gik simpelthen ud på, om vi syntes det var ”besværet” værd at starte en blog . og om vi havde nogle tips hertil.

blog word cloud on blackboard

Spørgsmålet var formentlig blevet stillet fordi personen selv gik med tankerne om at starte en blog, og lige netop derfor tænkte vi, at det ville være relevante at svare personen. Herunder har vi samlet vores helt egne tips til nye bloggere – også selvom de langt fra kan give særlig meget fra os, så vil vi dog forsøge os. Herudover har vi indsat et par links til de steder, hvor vi synes nye bloggere skal kigge hen inden de starter deres egen blog.

Vores tips…

  1. Start en blog indenfor et emne, som du har interesse indenfor.
  2. Vælge gerne et område du har som hobby eller som du arbejder med.
  3. Lad vær med at være perfektionist i starten – alt bliver alligevel ændret mange gange i løbet af din blogging tid.
  4. Tag kontakt med andre bloggere indenfor dit felt, og behold denne kontakt.
  5. Lad vær med at være bange for at ”fremstille” dig selv – det kan være en nødvendighed – du skal bare finde en fin grænse.
  6. Lad vær med at måle dig blog op imod andre – eller ud fra parametre, som ikke betyder noget for dig.

Disse råd er selvfølgelig ikke særlig mange, så derfor har vi samlet et par gode links herunder, som også vil kunne hjælpe personen (eller dig) på vej til en rigtig god blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *